Over ons

De Witgoedhal Utrecht 

Of u nou een tweedehands of een nieuwe machine zoekt, wij hebben die voor u! Wij zijn al meer dan 18 jaar gespecialiseerd in alle witgoedproducten van alle merken en kunnen onze diensten naadloos koppelen aan onze producten. Bij ons heeft u altijd garantie, zowel bij nieuw als bij tweedehands. Zo bent u in ieder geval verzekerd van de juiste dienstverlening. Dit en nog veel meer, altijd tegen BODEMPRIJZEN!

Reparaties

Werkt uw wasmachine niet meer goed? Geeft de dashboard van uw droger een error? Of lekt uw koelkast? Wij zijn bij de Witgoedhal Utrecht gespecialiseerd in het repareren van al uw witgoed. Met meer dan 18 jaar ervaring binnen de witgoed branche weten wij waar elk probleem aan ligt en repareren dit meteen. Kies voor kwaliteit, Kies voor Witgoedhal. Uw witgoed werkt weer zoals het hoort!

Wilt u een reparatie aanvragen? Vul dan ons reparatie aanvraag formulier in! 

Installatie & Bezorging

Wij bezorgen uw bestelling uiteraard zo spoedig mogelijk. Wij plaatsen het apparaat en sluiten het direct aan en nemen de oude mee 

Mocht u speciale aansluit- inbouw of installatiewensen hebben, dan kunt  u dat ten allen tijden met ons  bespreken. 

Als het nieuwe apparaat is bezorgd en aangesloten, nemen we uiteraard het verpakkingsmateriaal en het oude apparaat mee!

Bezorging in Utrecht en omgeving.

Inbouw apparatuur inbouwen is ook mogelijk.